Ξενοδοχείο Hellinis
Λεωφ. Συγγρού 177, Αθήνα
Tel. 210 9311494
Fax. 210 9349616
ΜΗΤΕ: 0206Κ013Α0050300
E-mail: hellinis@hellinis.gr
facebook youtube
show/hide

Ξενοδοχείο Hellinis

Το Ξενοδοχείο «HELLINIS ***», ανακαινισμένο, με κτιριακές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, σε προνομιακή θέση στο εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο της Λ. Συγγρού έτοιμο να σας φιλοξενήσει σε ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον.


86 δωμάτιά πλήρως εξοπλισμένα με διπλά ηχομονωτικά τζάμια, ηλεκτρονικές κλειδαριές, ψηφιακό τηλέφωνο (ISDN), κλιματιμό, δορυφορική τηλεόραση & video, ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδες ασφαλείας, γραμματειακή υποστήριξη, Pc προσβαση στο internet (ADSL) και WiFi.

Επίσης στην διάθεσή σας το Εστιατόριο, η Καφετέρια, το TV lounge, το snack Bar, το Room Service, Internet Corner, το Night Club, σύγχρονες ανέσεις που κάνουν τις επαγγελματικές σας επαφές και την διαμονή σας πιο ευχάριστη.


Προφίλ
Το ξενοδοχείο Ελληνίς είναι γνωστό για την άνεση και την εξυπηρέτηση που προσφέρει στους επισκέπτες. Είναι εύκολα προσβάσιμο με όλες τις δημόσιες συγκοινωνίες αλλά και παρέχει εύκολη σύνδεση με όλα τα αξιοθέατα της Αθήνας.

Η τοποθεσία μας, τα άνετα δωμάτιά μάς, η εγγύηση της χαμηλής τιμής, οι δωρεάν υπηρεσίες Internet που προσφέρουμε είναι μερικοί από τους λόγους που σας προτρέπουν να μας επιλέξετε.